BİR KAP SEVGİ

BİGEP kapsamında 5.sınıf öğrencilerimize uyguladığımız Bir Kap Sevgi projesiyle sevgi, merhamet, yardımseverlik gibi değerleri daha somut hale getirmek, öğrencileri de sürece dahil ederek daha somut öğrenmeler (hissederek öğrenme) gerçekleştirmeyi hedefledik. Ayet ve hadislerden yola çıkarak, Hz.Muhammed'in(s.a.v) hayvan hakları konusundaki hassasiyetiyle ilgili örnek olaylar araştırıldı.Öğrencilerimiz tarafından hayvanların da birer canlı olduğu ve korunmaları gerektiği bilinciyle, doğayı bizlerle paylaşan minik dostlarımızın yaşam hakkına destek vermek için, kedi ve köpekler için atık malzemelerden kulübe, mama ve su kapları, kuşlar için yemlik yapılarak bunlara düzenli yiyecek ve su takviyesi yapıldı. Değerli çalışmaları için Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenimiz Gülhan BİRCAN'a teşekkür ederiz.

05.03.2024 67

05-03-202405-03-2024